Створення нових видів томатних соусів із використанням місцевої сировини - Бічашвілі, Анна Дмитрівна; Бендерська (Дущак), Ольга Вячеславівна (My University, 2024)
Серед фруктів і овочів помідор є однією з найпоширеніших культур у світі, світове річне виробництво якого перевищило 180 мільйонів тон у 2021 році. Україна з виробництвом, яке у 2024 році сягнуло приблизно 500 тисяч тон, становить 5% від загального європейського виробництва, що свідчить про неабиякий потенціал цієї культури.

Among fruits and vegetables, tomato is one of the most widely grown crops in the world, with global annual production expected to exceed 180 million tons in 2021. Ukraine, with a production that reached approximately 500,000 tons in 2024, is 5% of the total European production, which indicates the great potential of this crop.
Keywords: кафедра технології консервування; соус; соус томатний