Pesticides and food safety in Canada - Prokopenko, Valeria; Levkivska (Muzika), Tetiana (My University, 2024)
Безпека харчових продуктів є пріоритетом уряду Канади. Перш ніж пестицид можна буде використовувати на харчовому продукті, вчені Міністерства охорони здоров’я Канади повинні визначити безпечні рівні залишків, так званий MRLs. Таким чином уряд Канади гарантує, що виробники належним чином використовують і застосовують пестициди та дотримуються встановлених лімітів залишків

Food safety is a priority of the Government of Canada. Before a pesticide can be used on food, Health Canada scientists must determine safe residue levels, known as MRLs. In this way, the Government of Canada makes sure producers properly use and apply pesticides and respect established residue limits
Keywords: пестициди; безпека; контроль; Канада; кафедра технології консервування; pesticides; safety; control; Canada