Prokopenko, ValeriaLevkivska (Muzika), Tetiana2024-06-122024-06-122024Prokopenko, V. О. Pesticides and food safety in Canada / V. О. Prokopenko, T. M. Levkivska // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 226.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43449Безпека харчових продуктів є пріоритетом уряду Канади. Перш ніж пестицид можна буде використовувати на харчовому продукті, вчені Міністерства охорони здоров’я Канади повинні визначити безпечні рівні залишків, так званий MRLs. Таким чином уряд Канади гарантує, що виробники належним чином використовують і застосовують пестициди та дотримуються встановлених лімітів залишківFood safety is a priority of the Government of Canada. Before a pesticide can be used on food, Health Canada scientists must determine safe residue levels, known as MRLs. In this way, the Government of Canada makes sure producers properly use and apply pesticides and respect established residue limitsenпестицидибезпекаконтрольКанадакафедра технології консервуванняpesticidessafetycontrolCanadaPesticides and food safety in CanadaThesishttps://orcid.org/0000-0001-7214-6584