Моделювання оптимального розміщення засобів дорожнього контролю - Сєдих, Ольга Леонідівна; Грибков, Сергій Віталійович (My University, 2019)
У роботі розроблена математична модель оптимізації впровадження систем відеоспостереження дорожнього руху, яка дозволить не тільки зафіксувати основні види порушень водіями правил дорожнього руху, але й інформувати їх про найбільш раціональні та безпечні маршрути руху у складних дорожніх та погодних умовах
Keywords: математична модель; оптимізація; mathematical model; optimization; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки