Оригінальність послуг як запорука успіху сучасного готелю - Любачевська, Надія Сергіївна; Влодарчик, Тетяна Вікторівна (My University, 2014)
Для багатьох готель - всього лише місце для сну. Як правило, усе, що потрібно відвідувачам від готельного номера - чиста білизна, гаряча ванна, у деяких випадках - телевізор або доступ в Інтернет. Many hotel - just a place to sleep. Usually all you need visitors from hotel room - clean sheets, hot tub, in some cases - TV or Internet access.
Keywords: готельний номер; hotel room; процедури; procedures; tourist; туристи; кафедра туристичного та готельного бізнесу