Дунда, Світлана Петрівна2012-06-152012-06-152011Дунда, С. П. Борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств / С. П. Дунда // Участь молоді в розвитку економіки та суспільства України : матер. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. студ., асп. і мол. учен., Київ, 17-19 лютого 2011 р. / М-во освіти і науки, мол. та спорту Укр., Нац. ун-т харч. технол., Запоріз. нац. ун-т., Житом. держ. технолог. ун-т, Нац. акад. кер. кадр. культ. і мист. – К. : НУХТ, 2011. – Ч. 3. – С. 15–16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1579Розглядаються борошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств. Miller considers the enterprise as a factor of bakeries.борошномельні підприємстваflour millsхлібопекарні підприємстваbakeriesкафедра економіки праці та менеджментуБорошномельні підприємства як фактор розвитку хлібопекарних підприємств