Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШулік, Марина СергіївнаШутюк, Віталій Володимирович2021-04-162021-04-162021Бендерська, О. В. Технологія виробництва натуральних барвників із плодоовочевої сировини / О. В. Бендерська, М. С. Шулік, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 234.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33318Натуральний виноградний барвник випускається у рідкому вигляді – як сироп або у вигляді сухого порошку. Для отримання харчового виноградного барвника використовують свіжовіджаті виноградні вичавки інтенсивно забарвлених червоних сортів винограду.натуральні барвникитехнологіясировинакафедра технології консервуванняnatural dyesrawтехнологіяТехнологія виробництва натуральних барвників із плодоовочевої сировиниThesis