Білоцерківська, Наталія ВадимівнаІзюменко, Дмитро ВолодимировичШутюк, Віталій ВолодимировичВасилів, Володимир Павлович2017-06-222017-06-222017Вдосконалення технології сушіння винограду / Н. В. Білоцерківська, Д. В. Ізюменко, В. В. Шутюк, В. П. Василів // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : матеріали VIІ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : ЦП КОМПРИНТ, 2017. – С. 358.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25637В роботі наведені результати впливу попереднього бланшування в різних середовищах винограду на тривалість його сушіння. The results of the effect of preliminary blanching in different grape environments on the duration of its drying are given.uk-UKвиноградсушіннябланшуванняgrapesdryingblanchingкафедра технології консервуванняВдосконалення технології сушіння виноградуThesis