Порівняння конструкцій сушильних установок для сушіння зернових культур - Руденко, Сергій Сергійович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2012)
Наведено порівняння конструкцій сушильних установок для сушіння зернових культур, їх переваги та недоліки. The comparison of designs dryers for drying crops, their advantages and disadvantages.
Keywords: сушильні установки; зернові культури; drying installations; grain crops; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування