М’ясна галузь - Кундєєва, Галина Олексіївна (My University, 2013)
Викладені результати досліджень сутності національної продовольчої безпеки та факторів, що впливають на її стан. Проаналізований стан м’ясної галузі та запропоновані рекомендації щодо покращення забезпечення населення країни м'ясопродуктами. The results of investigations of the essence of national food security and the factors affecting its status. The state of the meat industry and offered recommendations to improve the country's population providing meat products
Keywords: мясна галузь; мясопродукти; продовольча безпека; meat industry; grocery; food safety; кафедра економічної теорії