Олійник, Світлана ІванівнаСамченко, Ірина ОлександрівнаТарасюк, Леся Анатоліївна2021-06-252021-06-252017Олійник, С. І. Фільтрування води і сортівки природними мінералами / С. І. Олійник, І. О. Самченко, Л. А. Тарасюк // Ресурсо-та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2017 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34651Досліджено перспективність застосування альмандину, раухтопазу, обсидіану у виробництві лікеро-горілчаної продукції, що дасть змогу підвищити органолептичні показники та стійкість напоїв. The prospect of the use of almandin, rauchtopas, obsidian for organoleptic performance and beverage stability in production of alcohol beverages.otherвода підготовленаprepared waterсортівкафільтруванняfilteringприродні мінералиnatural mineralsальмандинalmandinобсидіанobsydianкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваФільтрування води і сортівки природними мінераламиThesis