Фільтрування води і сортівки природними мінералами - Олійник, Світлана Іванівна; Самченко, Ірина Олександрівна; Тарасюк, Леся Анатоліївна (My University, 2017)
Досліджено перспективність застосування альмандину, раухтопазу, обсидіану у виробництві лікеро-горілчаної продукції, що дасть змогу підвищити органолептичні показники та стійкість напоїв. The prospect of the use of almandin, rauchtopas, obsidian for organoleptic performance and beverage stability in production of alcohol beverages.
Keywords: вода підготовлена; prepared water; сортівка; фільтрування; filtering; природні мінерали; natural minerals; альмандин; almandin; обсидіан; obsydian; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства