Використання глюкози при виробництві зефіру на абрикосовому і яблучному пюре - Луценко, Ірина Олегівна; Столяр, Юлія Миколаївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна (My University, 2017)
Розглянуто можливість використання глюкози при виробництві зефіру спеціального призначення. Визначено оптимальні умови приготування зефіру на глюкозі з використанням яблучного та абрикосового пюре. Досліджено реологічні характеристики зефірних мас, розраховано коефіцієнт тиксотропії для зефірних мас на глюкозі та сахарозі. Considered the possibility of using glucose in the production of special marshmallows. The optimum conditions for the preparation of marshmallows on glucose with the use of apple and apricot mashed potatoes are determined. The rheological characteristics of the marsh-mallow masses have been investigated, the thixotropy coefficient for marsh-weaps is calculated on glucose and sucrose.
Keywords: зефір; глюкоза; пюре яблучне; пюре абрикосове; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; marshmallow; glucose; applesauce; apricot puree