Формування концепції цільових програм залучення інвестицій на регіональному рівні - Пєтухова, Ольга Михайлівна; Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2003)
Структурна перебудова економіки передбачає активізацію інвестиційної діяльності на регіональному рівні, що включає розроблення і реалізацію цільових програм залучення інвестицій в кожний окремий регіон. Формування концепції таких цільових програм визначає принципи регулювання інвестиційної діяльності з урахуванням реальної економічної ситуації в регіоні, виявляє пріоритетні напрями інвестування, перспективи залучення інвестицій та підвищення ефективності їх використання.

The structural reorganization of an economy anticipates the investment action activity on a regional level, that includes of development and realization of the investment to the every individual region.The formation of this programs conception determines principles of the investment activity regulation in consideration of the real economic situation in a region; definition of the priority investment direction, perspectives of the investment attracting and increase of the effectiveness their use.
Keywords: іноземні інвестиції; інвестиції; інвестиційна діяльність; investment activity; investment; foreign investment; кафедра маркетингу; кафедра економіки і права