Льодяникова карамель (Патент на корисну модель № 69306) - Чепель, Наталія Василівна; Усенко, Віталій Олександрович; Фролова, Наталія Епінетівна; Науменко, Ксенія Андріївна; Силка, Ірина Миколаївна (My University, 2012)
Льодяникова карамель містить цукор-пісок, профільтровану патоку, аскорбінову кислоту (вітамін С), лимонну кислоту, екстракт шавлії лікарської, ефірну олію шавлії лікарської. Додатково карамель містить анісову ефірну олію, ароматизатор «Свіже сіно» з ефірної олії м'яти котячої, ефірну олію шавлії мускатної, екстракт солодового кореня, 10 %-вий спирт етиловий. Candy candy contains sugar, filtered syrup, ascorbic acid (vitamin C), citric acid, extract of Salvia officinalis, Salvia officinalis essential oil. More caramel contains anise essential oil, flavor "fresh hay" with cat mint essential oil, essential oil of Salvia extract, malt root-ing 10% ethanol.
Keywords: льодяникова карамель; rock candies; ефірні олії; карамель; essential oils; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології оздоровчих продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції