Чепель, Наталія ВасилівнаУсенко, Віталій ОлександровичФролова, Наталія ЕпінетівнаНауменко, Ксенія АндріївнаСилка, Ірина Миколаївна2012-08-292012-08-292012Патент на корисну модель № 69306, UA МПК (2012.01) A23G 3/00. Льодяникова карамель / Чепель, Н. В., Усенко, В. О., Фролова, Н. Е., Науменко, К. А., Силка, І. М. ; власник Національний університет харчових технологій. – u 201111903 ; заявл. 10.10.2011 ; опубл. 25.04.2012, Бюл. № 8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2280Льодяникова карамель містить цукор-пісок, профільтровану патоку, аскорбінову кислоту (вітамін С), лимонну кислоту, екстракт шавлії лікарської, ефірну олію шавлії лікарської. Додатково карамель містить анісову ефірну олію, ароматизатор «Свіже сіно» з ефірної олії м'яти котячої, ефірну олію шавлії мускатної, екстракт солодового кореня, 10 %-вий спирт етиловий. Candy candy contains sugar, filtered syrup, ascorbic acid (vitamin C), citric acid, extract of Salvia officinalis, Salvia officinalis essential oil. More caramel contains anise essential oil, flavor "fresh hay" with cat mint essential oil, essential oil of Salvia extract, malt root-ing 10% ethanol.uk-UKльодяникова карамельrock candiesароматизаториефірні оліїflavouringsessential oilsкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїЛьодяникова карамель (Патент на корисну модель № 69306)Other