Перспективи використання бутильованої води в закладах індустрії гостинності - Дулька, Ольга Степанівна; Прибильський, Віталій Леонідович; Федосов, Олексій Леонідович (My University, 2023)
Проведені дослідження щодо можливості використання бутильованої води у закладах індустрії господарства. Studies have been conducted on the possibility of using bottled water in the facilities of the agricultural industry.
Keywords: бутильована вода; водопідготовка; заклади індустрії гостинності; bottled water; water treatment; hospitality industry establishments; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра готельно-ресторанної справи