Заєць, Віра АнатоліївнаЧорна, Тетяна Миколаївна2013-10-212013-10-212010Заєць, В. А.Контроль за безпекою продуктів харчування. / В. А. Заєць, Т. М. Чорна // Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи : міжнародна науково-практична конференція, 27-28 вересня 2010 р. : тези доповідей. - К. : НУХТ, 2010.- С. 34.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10513Норми безпеки. Які повинні міститися в державних стандартах залишаються незмінними вже тривалий час, зусилля вітчизняних стандартизаторів і споживачів ігноруються державними інститутами. В Україні якість і безпека продуктів харчування є питанням, яке хвилює не лише спеціалістів, а й пересічних громадян. Norms of safety. What must be contained in state standards remain unchanging already long time, effort of home standard and consumers ignored by state institutes. In Ukraine quality and safety of foodstuffs are a question, that worries not only specialists but also ordinary citizens.uk-UKбезпекасировинаконтрольsafetyraw materialcontrolкафедра екології та екоменеджментуКонтроль за безпекою продуктів харчуванняThesis