Бур'ян, ОлександрЗапотоцька (Герасименко), Олена ВасилівнаКовбаса, Володимир Миколайович2014-07-112014-07-112014Бур'ян, О. Використання харчових волокон різного природного походження при виробництві фруктових начинок / Олександр Бур'ян, Олена Запотоцька, Володимир Ковбаса // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 237-238.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16084Бобову та пшеничну клітковину доцільно використовувати при виготовленні фруктових начинок стійких при зберіганні, з пониженим вмістом цукру і збільшеною кількістю харчових волокон. Bean and wheat fiber should be used in the manufacture of fruit fillings stable during storage, with a low sugar content and increased the number of dietary fiber.uk-UKфруктові начинкиклітковинахарчові волокнаfruit toppingscellulosefiberкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівВикористання харчових волокон різного природного походження при виробництві фруктових начинокOther