Електронний словник та його особливості у сучасній лексикографії - Чередніченко, Галина Анатоліївна; Ковальчук, Ольга Сергіївна (My University, 2012)
У статті авторами розглянуто деякі класифікації електронних словників, що дозволило узагальнити їх специфічні особливості. Також визначено переваги електронного словника в порівнянні зі словником на друкованій основі.
Keywords: електронний словник; электронный словарь; electronic dictionary; мультимедійні технології; іноземна мова; мультимедийные технологии; иностранный язык; multimedia; foreign language; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації