Жувальна карамель функціонального призначення (Патент на корисну модель № 99200) - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна (My University, 2015)
Жувальна карамель функціонального призначення містить ізомальт, фруктозу, желатин, лимонну кислоту, борошно зародків пшениці, аскорбінову кислоту.
Keywords: жувальна карамель; функціональний продукт; ізомальт; фруктоза; зародки пшениці; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; жевательная карамель; функциональный продукт; изомальт; зародыши пшеницы; chewing candies; functional product; isomalt; fructose; wheat germ