Використання інформаційних технологій для оптимізації чисельності працівників відповідної кваліфікації - Лисенко (Звьоздочкіна), Олена Анатоліївна (My University, 2018)
В роботі зазначено умови використання методів лінійного програмування при плануванні фонду заробітної плати за допомогою інформаційних технологій. The paper specifies the conditions for the use of linear programming methods in the planning of the salary fund with the help of information technology.
Keywords: кафедра економіки праці та менеджменту; кваліфікація; чисельність; оптимізація; qualification; number; optimization