Буряк, Дар'я ОлександрівнаПольовик, Володимир ВікторовичДейниченко, Людмила ГригорівнаКорецька, Ірина Львівна2021-09-202021-09-202020Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатів / Д. О. Буряк, В. В. Польовик, Л. Г. Дейниченко, І. Л. Корецька // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали IХ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 жовтня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 106.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35419В роботі доведено доцільність використання манго в технології оздоблювальних напівфабрикатів.otherмангооздоблювальні напівфабрикатиmangodecorating semi-finished productsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМанго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатівThesis