Манго–перспективний компонент для оздоблювальних напівфабрикатів - Буряк, Дар'я Олександрівна; Польовик, Володимир Вікторович; Дейниченко, Людмила Григорівна; Корецька, Ірина Львівна (My University, 2020)
В роботі доведено доцільність використання манго в технології оздоблювальних напівфабрикатів.
Keywords: манго; оздоблювальні напівфабрикати; mango; decorating semi-finished products; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції