Цвік, Вікторія СергіївнаКвашук, Катерина МиколаївнаШутюк, Віталій Володимирович2020-04-272020-04-272020Цвік, В. С. Удосконалення технології сушіння окуня звичайного / В. С. Цвік, К. М. Квашук, В. В. Шутюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 1. – С. 231.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30998В матеріалах представлено результати даних з технології сушіння окуня звичайного. Встановлено що для отримання сушеного окуня звичайного вищої якості зневоднення риби слід проводити ступінчастий температурний режим та періодичним чергуванням інтенсивного сушіння. The materials present the results of data on the technology of drying perch ordinary. It is established that to obtain dried perch of the usual highest quality of dehydration of fish it is necessary to carry out a stepped temperature regime and periodic alternation of intensive drying.окунь звичайнийсушіннятехнологіяperch ordinarydryingtechnologyкафедра технології консервуванняУдосконалення технології сушіння окуня звичайногоThesis