Удосконалення технології сушіння окуня звичайного - Цвік, Вікторія Сергіївна; Квашук, Катерина Миколаївна; Шутюк, Віталій Володимирович (My University, 2020)
В матеріалах представлено результати даних з технології сушіння окуня звичайного. Встановлено що для отримання сушеного окуня звичайного вищої якості зневоднення риби слід проводити ступінчастий температурний режим та періодичним чергуванням інтенсивного сушіння. The materials present the results of data on the technology of drying perch ordinary. It is established that to obtain dried perch of the usual highest quality of dehydration of fish it is necessary to carry out a stepped temperature regime and periodic alternation of intensive drying.
Keywords: окунь звичайний; сушіння; технологія; perch ordinary; drying; technology; кафедра технології консервування