Скорочення споживання енергоресурсів у готелях - Любачевська, Надія Сергіївна; Антоненко, Артем Васильович; Михайлик, В. С. (My University, 2015)
На фоні підвищення тарифів на енергоносії, впровадження інноваційних рішень дозволяє скоротити використання енергоресурсів, забезпечити автономне енергозабезпечення та раціональне управління готельною інфраструктурою, що є ефективною складовою готельного бізнесу.
Keywords: енергозабезпечення готелю; інновації (готельно-ресторанний комплекс); кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу