Склад шоколадного брауні спеціального призначення «Виноградний» (Патент на корисну модель № 124888) - Євтушенко, Наталія Володимирівна; Дітріх, Ірина Вікторівна (Патент на корисну модель № 124888, МПК A21D 13/047 (2017.01) Склад шоколадного брауні спеціального призначення «Виноградний» / Н. В. Евтушенко, І. В Дітріх ; заявник і патентовласник – НУХТ. - № u2017 11205; заяв. 16.11.2017; опубл. 25.04.2018, Бюл. № 8., 2018)
Склад шоколадного брауні спеціального призначення містить борошно, какао-порошок, масло вершкове, яйця курячі харчові та цукор білий кристалічний. При цьому як борошно використовується безглютенове пшоняне борошно та порошок виноградних кісточок. The composition of chocolate brown special purpose contains flour, cocoa powder, butter creamy chicken eggs and white crystalline sugar. At the same time as a flour gluten-free wheat flour and grape seed powder are used.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; брауні; пшоняне борошно; порошок виноградних кісточок; brownie; millet flour; grape seed powder