Третяк, Михайло СергійовичПольовик, Володимир ВікторовичКузьмін, Олег ВолодимировичМихайлов, Богдан ВолодимировичМихайлова, Ольга Віталіївна2025-01-222023Поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide / М. С. Третяк, В. В. Польовик, О. В. Кузьмін, Б. В. Михайлов, О. В. Михайлова // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали Х Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 10 листопада 2023 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2023. – С. 174–175.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46552У роботі досліджено поліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous vide із акцентом на вдосконалення маринування для досягнення високих органолептичних показників і подовження терміну зберіганняThis study investigates the enhancement of fish culinary products' quality using sous vide technology, emphasizing marination improvements to achieve superior sensory properties and extended shelf lifeukfish culinary productsmarinationsensory evaluationinnovationfood qualityкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїsous videрибні кулінарні виробимаринуванняорганолептична оцінкаінноваціїякість харчових продуктівПоліпшення якості рибних кулінарних виробів за технологією sous videThesishttps://orcid.org/0000-0001-8760-3813https://orcid.org/0000-0001-9321-6684