Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаВовкодав (Обізюк), Наталія ІванівнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2014-07-032014-07-032014Кочубен-Литвнненко, О. В. Використання засобів MathCad при оптимізації параметрів інноваційного способу оброблення сироватки / О. В. Кочубен-Литвнненко, Н. І. Вовкодав, О. А. Чернюшок // Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства : тези доповідей IV міжнар. наук.-практ. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів. - Київ: НУБіП – 2014. – С. 94.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15863Досліджено сироватку молочну, яка підлягала дії електроіскрових розрядів. Здійснено порівняльний, дисперсійний аналіз зразків молочної сироватки, оброблених на електрогідравлічній установці. A serum milk, that was subject to the action of electro-spark digits, is investigational. The comparative, analysis of variance of standards of lactoserum, treat on the electro-hydraulic setting, is carried out.uk-UKсироватка молочнаелектроіскрові розрядиMathCadфункціїmilk serumelectrical spark dischargesfunctionкафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпекикафедра технології молока і молочних продуктівкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання засобів MathCad при оптимізації параметрів інноваційного способу оброблення сироваткиThesis