Стратегія управління інвестиціями - Гуткевич, Світлана Олександрівна (My University, 2016)
Стратегія управління інвестиціями пов’язана з реалізацією концепції інвестиційної політики, реалізація якої обумовлена перш за все системою радикалізації господарських рішень у соціальній сфері. Аналіз інвестування в агарній сфері свідчить про її залежність від багатьох факторів, таких як скорочення державного фінансування і об’єктів іноземних інвестицій, ризик галузі, рівень інфляції, розлад матеріально-технічного забезпечення. Investment management strategy related to the implementation of the concept of investment policy, the implementation of which is primarily due to the radicalization of the system of economic decisions in the social sphere. Analysis of investments in agrarian sphere indicates its dependence on many factors such as the reduction of state funding and facilities of foreign investment, risk industries, inflation, upset logistics.
Keywords: стратегія; інвестиції; аграрний сектор; інвестиційна привабливість; strategy; development; management; investments; agrarian sector; investment attractiveness; кафедра міжнародної економіки