Аналіз ринку безглютенових харчових продуктів в Україні станом на 2021-2025 роки - Побрусило, Марина Володимирівна; Івчук, Надія Павлівна (My University, 2025)
Метою роботи було встановлення змін в асортименті безглютенових харчових продуктів протягом останніх п’яти років, опираючись на вивчення їхнього асортименту, представленого в різних торговельних мережах міста Києва

The aim of the work was to establish changes in the range of gluten-free food products over the past five years, based on a study of their range presented in various retail chains in the city of Kyiv
Keywords: кафедра технології оздоровчих продуктів; безглютенові продукти; gluten-free products; торговельна мережа; retail chain