Міцність фруктово-ягідного мармеладу з різними видами цукрів - Оверчук, Наталія Олегівна; Есманова, Дар’я Сергіївна; Камбулова, Юлія Вікторівна (My University, 2023)
У публікації представлено результати дослідження впливу різних видів цукрів на міцність фруктово-ягідного мармеладу. Розглянуто особливості желювання та структуроутворення в залежності від типу цукру. The publication presents the results of a study on the effect of different types of sugars on the strength of fruit and berry marmalade. The gelation and structure formation features depending on the sugar type are considered.
Keywords: кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; мармелад; желювання; marmalade; фруктоза