Географічне поширення промислового виноградарства: аналіз впливу агрокліматичних чинників - Руднєва, Марина Григорівна (My University, 2012)
Проаналізовано вплив агрокліматичних чинників на поширення промислового виноградарства у світі. Визначені сучасні межі його розповсюдження.
Keywords: виноградарсько-виноробний комплекс; ринок вина; кафедра туристичного та готельного бізнесу