Основні тенденції у розробці сонцезахисних косметичних засобів - Пещера, Любов Сергіївна; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2014)
У доповіді висвітлені основні вимоги до сонцезахисних косметичних продуктів, а також принципові особливості, які необхідно враховувати при їх розробці. The report highlights the main requirements for sunscreen cosmetic products, and also fundamental characteristics that must be considered in their design.
Keywords: косметична промисловість; сонячне випромінювання; cosmetic industry; solar radiation; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів