Гільфанова, Інна РасіховнаРозметова, Олена Григорівна2016-10-062016-10-062013Гільфанова, І. Р. Інноваційні напрями підвищення рентабельності послуг міні-бару в готелі / І. Р. Гільфанова, О. Г. Розметова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 258-260.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24349У часи ринкової економіки основною метою діяльності будь-якого підприємства є здобуття максимальних прибутків при мінімальних затратах. Не є виключеннями і готельні підприємства, які отримують свій дохід шляхом надання різноманітних послуг клієнтам. In times of market economy the main purpose of any company is getting maximum profit at minimum cost. Is no exception and hotel companies that receive their income through provision of services to clients.uk-UKрентабельністьміні-барготельprofitabilitymini-barhotelкафедра туристичного та готельного бізнесуІнноваційні напрями підвищення рентабельності послуг міні-бару в готеліOther