Інноваційні напрями підвищення рентабельності послуг мінібару в готелі - Гільфанова, Інна Расіховна; Розметова, Олена Григорівна (My University, 2013)
У часи ринкової економіки основною метою діяльності будь-якого підприємства є здобуття максимальних прибутків при мінімальних затратах. Не є виключеннями і готельні підприємства, які отримують свій дохід шляхом надання різноманітних послуг клієнтам.
Keywords: мінібар готелю; готельні послуги; кафедра туристичного та готельного бізнесу