Вивчення комплексу Pb (II) з дітіопірилметаном метал-індикаторним методом - Костенко, Єлизавета Євгеніївна; Штокало, Мирослава Йосипівна; Компанієць, Наталія Сергіївна; Долгарев, А. В. (My University, 2002)
Встановлені оптимальні умови комплексоутворення, склад комплекса, розрахована константа стійкості. The optimum conditions of the reaction and the composition of complex that is formed were found. The complexformation constant were calculated.
Keywords: визначення металів; фотометрія; metal identification; кафедра харчової хімії