Каліновська, Тетяна ВіталіївнаОболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2014-03-122014-03-122013Патент 85456 UA, МПК A23G 3/00 (2013.01). Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» / Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201304293, заявл. 05.04.13 ; опубл. 25.11.13, Бюл. № 22, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13049В основу корисної моделі поставлено задачу створити помадно-кремові цукерки «Виноградинка», що дозволяє створити нові цукерки з високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» містить цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості додаткового структуроутворювача використовується дрібнодисперсний порошок з вичавок винограду. The basis of the utility model on the task to create a fondant-cream candy «Vineyard», which lets you create a new candy with high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy «Vineyard» contains powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as an additional structure used fine powder with grape marc.uk-UKвиноградні вичавкипомадно-кремові цукеркидрібнодисперсний порошок з вичавок виноградувисоко етоксильований пектиндубильні речовиниgrape marcfondant-cream candyfine powder with grape marctanninshighly methoxycarbonyl pectinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПомадно-кремові цукерки «Виноградинка» (Патент на корисну модель № 85456)Other