Використання методів комп'ютерної хімії для вивчення будови і властивостей біологічно активних речовин - Стеценко, Наталія Олександрівна (My University, 2014)
Метою даної роботи є визначення та порівняння просторової,електронної будови, енергетичних характеристик та реакційної здатності антоціанів-ціанідину, пеларгонідину та дельфінідину. The purpose of this study is to determine and compare the spatial, electronic structure, energy characteristics and reactivity of anthocyanins, cyanidin, and pelarhonidynu delfinidynu.
Keywords: біологічно активні речовини; комп'ютерна хімія; computer chemistry; biologically active substances; кафедра технології оздоровчих продуктів