Стеценко, Наталія Олександрівна2014-06-042014-06-042014Стеценко, Н. Використання методів комп'ютерної хімії для вивчення будови і властивостей біологічно активних речовин / Наталія Стеценко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 22-23 травня 2014 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2014. – С. 13-14.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14833Метою даної роботи є визначення та порівняння просторової,електронної будови, енергетичних характеристик та реакційної здатності антоціанів-ціанідину, пеларгонідину та дельфінідину. The purpose of this study is to determine and compare the spatial, electronic structure, energy characteristics and reactivity of anthocyanins, cyanidin, and pelarhonidynu delfinidynu.uk-UKбіологічно активні речовиникомп'ютерна хіміяcomputer chemistry biologically active substancesкафедра технології оздоровчих продуктівВикористання методів комп'ютерної хімії для вивчення будови і властивостей біологічно активних речовинOther