Удосконалення планування роботи з персоналом - Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна (My University, 2014)
Проблема підвищення ефективності діяльності підприємств особливої актуальності набула саме сьогодні, коли світову економіку охопила фінансово-економічна криза і підприємства, щоб не стати банкрутами, змушені істотно знижувати свої витрати. Існує багато способів досягнення цього завдання. Деякі намагаються економити на ресурсах, намагаючись знайти найкращу якість за найменшою ціною, інші підписують договори, скорочуючи тим самим риски невиконання обумовлених умов і появи незапланованих витрат. The problem of increasing the efficiency of enterprises gained particular importance today, when the world economy gripped financial crisis and companies to avoid becoming bankrupt, forced to significantly reduce their costs. There are many ways to achieve this task. Some are trying to save on resources trying to find the best quality at the lowest price, while others sign contracts, thereby reducing the risk of default due to the conditions and the emergence of unplanned expenses.
Keywords: планування роботи; аутсорсинг; персонал; planning; outsourcing; personnel; кафедра економіки праці та менеджменту