Нєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичУсатюк, Надія МихайлівнаВашека, Оксана МиколаївнаУсатюк, Світлана Іванівна2018-05-122018-05-122016Патент 112216 UA, МПК A21D 13/08 (2006.01). Галети / О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, Н. М. Усатюк, О. М. Вашека, С. І. Усатюк; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201605467; заявл. 20.05.2016; опубл. 12.12.2016, № 23, 2016.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27385Галети містять борошно пшеничне вищого сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані, кухонну сіль, цукор білий, соду харчову, кислоту молочну, які відрізняються тим, що додатково вносять порошок з моркви або з паприки та воду. The hardtacks contain high grade wheat flour, pressed baking yeast, salt, white sugar, soda, and lactic acid, which are different in that they additionally add powder from carrots or paprika and water.uk-UKгалетиhardtackпорошок з морквиcarrot powderпорошок з паприкиpaprika powderкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиГалети (Патент на корисну модель № 112216)Other