Галети (Патент на корисну модель № 112216) - Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Усатюк, Надія Михайлівна; Вашека, Оксана Миколаївна; Усатюк, Світлана Іванівна (My University, 2016)
Галети містять борошно пшеничне вищого сорту, дріжджі хлібопекарські пресовані, кухонну сіль, цукор білий, соду харчову, кислоту молочну, які відрізняються тим, що додатково вносять порошок з моркви або з паприки та воду. The hardtacks contain high grade wheat flour, pressed baking yeast, salt, white sugar, soda, and lactic acid, which are different in that they additionally add powder from carrots or paprika and water.
Keywords: галети; hardtack; порошок з моркви; carrot powder; порошок з паприки; paprika powder; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи