Аналіз проблем захисту комерційних бездротових локальних мереж Wi-Fi та підходів їх усунення - Грибков, Сергій Віталійович; Чорнобай, Катерина Юріївна (My University, 2017)
У роботі проведено дослідження проблем захисту конфіденційної та комерційної інформації з використанням бездротових локальних мереж, побудованих на технології Wi-Fi. Розглянуто типи загроз та нападів, спрямованих на бездротові локальні мережі, а також способи їх усунення та підвищення якості забезпечення. In this paper, the research of problems of protection of confidential and commercial information with the use of wireless local networks built on the technology of Wi-Fi was conducted. The types of threats and attacks aimed at wireless LANs, as well as methods for their elimination and improving the quality of security are considered.
Keywords: бездротові мережі; захист інформації; Wi-Fi технологія; wireless networks; information protection; Wi-Fi technology; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки