Рубанка, Катерина ВолодимирівнаТерлецька, Віта АльбертівнаКовбаса, Володимир МиколайовичБобель (Зінченко), Інна МиколаївнаКобилінська, Олена ВалеріївнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаСтахов, Юрiй ВячеславовичБратусь, Юлія Вікторівна2018-06-202018-06-202017Патент 113480 UA, МПК А 23 L 29/212 (2016.01). Кисіль «Мікс» / Рубанка К. В., Терлецька В. А., Ковбаса В. М., Зінченко І. М., Кобилінська О. В., Фалендиш Н. О., Стахов Ю. В., Братусь Ю. В. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 201608519 ; заявл. 02.08.16 ; опубл. 25.01.17, Бюл. № 2, 2017 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27658Кисіль містить рослинний екстракт, крохмаль картопляний, цукор білий кристалічний, кислоту лимонну харчову моногідрат, який відрізняється тим, що в якості рослинного екстракту використовують полікомпонентну суміш на основі чаю. The kissel contains a plant extract, a potato starch, a white crystalline sugar, and an acid lemon food monohydrate, which is characterized by the use of multicomponent tea-based mixture as a plant extract.uk-UKкисільполікомпонентна сумішекстрактчайкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології консервуванняkisselmulticomponent mixtureextractteaКисіль «Мікс» (Патент на корисну модель № 113480)Other