М’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора (Патент на корисну модель № 121750) - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Тимченко, Оксана Андріївна; Скочко, Олексій Іванович (My University, 2017)
М'ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить суху молочну сироватку, м'ясо кролів охолоджене, а також глобін крові Vepro 95 HV. Meat cut broth using cryoprotectant includes meat cutlet pork, bread made from wheat flour, bread crumble pan, salt dish, ground black pepper, fresh onion bulb. Additionally contains dry whey, chilled meat of rabbits, as well as the blood globin Vepro 95 HV.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; харчова промисловість; кріопротектор; напівфабрикат білковий; препарат; food іndustry; cryoprotectant; semi-finished product; protein medication