Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаТимченко, Оксана АндріївнаСкочко, Олексій Іванович2018-04-232018-04-232017Патент 121750 UA, МПК А23L 13/00 (2017.01) М’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора / Кишенько І. І., Тимченко О. А., Скочко О. І. ; заявник Національний університет харчових технологій/ - № u 201707193, заявлено 10.07.2017 ; опубліковано 11.12.2017, Бюл. №23, 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27105М'ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить суху молочну сироватку, м'ясо кролів охолоджене, а також глобін крові Vepro 95 HV. Meat cut broth using cryoprotectant includes meat cutlet pork, bread made from wheat flour, bread crumble pan, salt dish, ground black pepper, fresh onion bulb. Additionally contains dry whey, chilled meat of rabbits, as well as the blood globin Vepro 95 HV.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівхарчова промисловістькріопротекторнапівфабрикат білковийпрепаратfood іndustrycryoprotectantsemi-finished productprotein medicationМ’ясний січений напівфабрикат з використанням кріопротектора (Патент на корисну модель № 121750)Preprint