Місце м’ясних консервів у раціонах військовослужбовців - Пасічний, Василь Миколайович; Страшинський, Ігор Мирославович; Коломієць, Роман Анатолійович; Фурсік, Оксана Петрівна (My University, 2015)
Використовують консерви для приготування перших і других страв, вживають їх також без попередньої кулінарної обробки. Енергетична цінність консервів вище енергетичної цінності м’яса, тому що в них немає кісток, сухожиль, хрящів, але за смаком і вмістом вітамінів консерви поступаються свіжому м’ясу. Use canned for making the first and second courses, use them without the prior cooking. Energy value higher energy value of canned meat, because they have no bones, tendons, cartilage, but the flavor and vitamins preserves the fresh meat yield.
Keywords: раціон харчування; військовослужбовці; м'ясні консерви; diet; military; canned meat; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів