Пасічний, Василь МиколайовичСтрашинський, Ігор МирославовичКоломієць, Роман АнатолійовичФурсік, Оксана Петрівна2015-06-262015-06-262015Місце м’ясних консервів у раціонах військовослужбовців / В. М. Пасічний, І. М. Страшинський, О. П. Фурсік, Р. А. Коломієць // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 28-29 травня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – C. 27-29.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21423Використовують консерви для приготування перших і других страв, вживають їх також без попередньої кулінарної обробки. Енергетична цінність консервів вище енергетичної цінності м’яса, тому що в них немає кісток, сухожиль, хрящів, але за смаком і вмістом вітамінів консерви поступаються свіжому м’ясу. Use canned for making the first and second courses, use them without the prior cooking. Energy value higher energy value of canned meat, because they have no bones, tendons, cartilage, but the flavor and vitamins preserves the fresh meat yield.otherраціон харчуваннявійськовослужбовцім'ясні консервиdietmilitarycanned meatкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівМісце м’ясних консервів у раціонах військовослужбовцівOther