Кольорова гама оформлення реклами різних брендів - Баранова, Марія Олександрівна (My University, 2024)
Колір – це потужний інструмент, який може впливати на емоції, сприйняття та поведінку людей. Це робить його важливим елементом дизайну, особливо коли йдеться про рекламу. Бренди ретельно обирають кольори для своїх логотипів, веб-сайтів, рекламних кампаній та інших маркетингових матеріалів. Цей вибір може мати значний вплив на те, як люди сприймають бренд і взаємодіють з ним.

Color is a powerful tool that can influence people's emotions, perceptions, and behaviors. This makes it an important design element, especially when it comes to advertising. Brands carefully choose colors for their logos, websites, advertising campaigns and other marketing materials. This choice can have a significant impact on how people perceive and interact with the brand.
Keywords: кафедра маркетингу; реклама; бренд; advertising; brand