Кучеренко, Валентин Олександрович2023-05-022023-05-022023Кучеренко, В. О. Дослідження і вибір раціональних режимів приготування алкогольних напоїв з використанням напівфабрикатів волоського горіха : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Кучеренко Валентин Олександрович ; наук. керівник Світлана Іванівна Олійник. – Київ, 2023. – 65 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40548otherлікеро-горілчана галузьалкогольний напійнастоянканастій спиртовийгоріх волоськийантирадикальна активністьантиоксидантна активністьliquor industryalcoholic beveragetincturealcohol infusionwalnutantiradical activityantioxidant activityкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваДослідження і вибір раціональних режимів приготування алкогольних напоїв з використанням напівфабрикатів волоського горіхаOther