Дорохович, Антонелла МиколаївнаМурзін, Андрій Вадимович2015-05-122015-05-122014Патент 107134 UA, МПК А21D 13/08 (2006.01) Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури дієтичного призначення / Дорохович А. М., Мурзін А. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201303593 ; заявл. 22.03.2013 ; опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20277Оздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури для дієтичних тортів та тістечок містить агар, білок яєчний сухий, кислоту лимонну, есенцію, причому додатково містить еритритол та фруктозу. Decorative semi-finished product of foam structure on base of fructose and erythritol for dietic pies and pastries comprises agar, dry egg white, citric acid, an essence. In addition, it is supplemented with erythritol and fructose.uk-UKцукровий діабетеритритолфруктозаглікемічний індексцукрозамінникикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїpancreatic diabeteserythritolfructoseglycemic indexsweetenersОздоблювальний напівфабрикат піноподібної структури на основі еритритолу та фруктози для дієтичних тортів та тістечок (Патент на винахід № 107134)Other