Точкова, Оксана ВасилівнаМельник, Оксана ПетрівнаМанк, Валерій Веніамінович2013-11-192013-11-192013Точкова, О. В. Інноваційні технології у виробництві дитячого харчування / О. В.Точкова, О. П. Мельник, В. В. Манк // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2013. – С. 226-228.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11467Розглянуто використання харчових добавок природного походження при виробництві дитячого харчування. Встановлено оптимальні дози додавання полісахаридів та визначено параметри їх використання. Examines the use natural origin food additives in the production of baby foods. The optimal dose of added polysaccharides and the parameters of their use.uk-UKхарчові добавкифруктові та ягідні пюре для дитячого харчуванняfood additivesfruit and berry puree for baby foodкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології консервуваннякафедра експертизи харчових продуктівІнноваційні технології у виробництві дитячого харчуванняThesis