Удосконалення конструкції осушувача марки HNOC-10 - Орлов, Ілля Васильович; Якобчук, Роман Леонідович (My University, 2022)
Встановлено напрямки удосконалення конструкції осушувача марки HNOC-10, що дозволить збільшить асортимент продукції, для обробки даним обладнанням. Directly improved design of the dehumidifier brand HNOC-10 was installed, which allows to increase the range of products, for processing given to the owners.
Keywords: осушувач; тютюн; апарат; osushuvach; tyutyun; apparatus; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування