Коцюбанська, Ольга Олександрівна2014-04-152014-04-152010Коцюбанська, О. О. Специфіка кондитерської промисловості Львову на етапі її становлення (ХІХ ст. - перша половина ХХ ст.) / О. О. Коцюбанська // Актуальні питання історії науки і техніки : матеріали 9-ї всеукраїнської наукової конференції, 7-9 жовтня 2009 р. – К.: Центр пам’яткознавства НАН України і УТОПІК, 2010. – С. 242-243.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13999Тези присвячені специфічним рисам кондитерської промисловості м. Львову – домашньому способу виробництва, широкому асортименту, спадковиим технологіям. Abstracts are devoted to specific features of Lviv confectionery industry - domestic mode of production, a wide range spadkovyym technology.otherкоопераціяасортиментдомашній спосіб виробництвамалий обсяг продажівкафедра гуманітарних дисциплінcooperationassortmenthome way of productionsmall volume of salesСпецифіка кондитерської промисловості Львову на етапі її становлення (ХІХ ст.- перша половина ХХ ст.)Thesis