Юрченко, Дарина Юріївна2021-07-162021-07-162021Юрченко, Д. Ю. Удосконалення технології кулінарних сирних начинок з використанням рослинної сировини для дитячого кафе в Шевченківському районі м. Києва : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарина Юріївна Юрченко ; наук. керівник Ірина Львівна Корецька. – Київ, 2021. – 220 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34848otherнапівфабрикат з сиру кисломолочногомодельні зразкисир кисломолочнийсоняшникове насіннянасіння гарбузанасіння кунжутувареникиекономічна ефективністькафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїУдосконалення технології кулінарних сирних начинок з використанням рослинної сировини для дитячого кафе в Шевченківському районі м. КиєваOther