Рашевська, Тамара ОлексіївнаСвирид, О. В.2013-07-022013-07-022013Рашевська, Т. О. Актуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначення / Т. О. Рашевська, О. В. Свирид //Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування у XXI столітті : 79 міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів . - 2013. - С. 401-402.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8653Для розроблення нового виду масляної пасти були використані мікронутрієнти чорниці. For develop a new type of butter pastes were used micronutrients blueberries.uk-UKмасляна пастачорницямікронутрієнтиbutter pasteblueberrymicronutrientsкафедра технології молока і молочних продуктівАктуальність використання мікронутрієнтів плодів чорниці звичайної у виробництві масляних паст функціонального призначенняThesis