Сінат-Радченко, Дмитро ЄвгеновичПопов, Володимир Дмитрович2013-12-052013-12-051973Сінат-Радченко, Д. Є. Теплоємність цукрових розчинів та утфелів / Д. Є. Сінат-Радченко, В. Д. Попов // Харчова промисловість. – 1973. - № 17. – С. 17-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11816Наведено номограму, за допомогою якої можна визначати теплоємність чистих і виробничих цукрових розчинів, кристалічної цукрози і цукрових утфелів в інтервалі температур від 0 до 140 С, концентрацій розчину від 0 до 90 %, чистоти розчину від 40 до 100% і вмісту кристалів в утфелі до 75%. Shows nomohramu by which one can determine the net heat capacity production and sugar solutions, crystalline sucrose and sugar massecuite in the temperature range from 0 to 140 C, the concentration of the solution from 0 to 90%, the purity of the solution from 40 to 100% and the content of the crystals in the massecuite to 75%.otherцукрові розчиниsugar solutionsкристалиcrystalsутфеліmassecuiteтеплоємністьheat capacityкафедра теплоенергетики та холодильної технікиТеплоємність цукрових розчинів та утфелівArticle