Shevchenko, AnastasiiaDrobot, Vira2021-04-272021-04-272018Shevchenko, A. Influence of whey protein on the technological process of making bread with fructose and minerals / A. Shevchenko, V. Drobot // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 84 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 23-24 квітня 2018 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 152.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33666The influence of whey protein on the technological process of making bread was conducted. As indicators of the process there were investigated elastic properties of dough by studying specific volume, visco-plastic properties by spreading dough balls, quantity and quality of gluten and gas producing ability.enwhey proteinspecific volumebakery productqualitymineral substanceкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівInfluence of whey protein on the technological process of making bread with fructose and mineralsThesis